Oбразователни продукти
 
 

Консуматив за 3D принтер Creality Sermoon нишка (PLA филамент) - 1 кг - ЧЕРВЕН

Червена нишка (филамент) за 3D принтер. Тегло: 1 кг (на макара). Диаметър на нишката: 1,75 мм.